Alle informatie op een rij

De wedstrijd in het kort

Je kunt meedoen aan de Biothlon Battle voor 5 KM of 10 KM of de becasinerun van 1,5 KM. Tussen 21 mei en 3 juni 2021 rent, loopt of rolt iedereen zijn afstand naar keuze. Dit keer is er geen parcours door de Arnhemse bossen, maar bepaal je jouw eigen route. Je sportieve prestatie registreer je met een app en je start bovenaan deze pagina een actie om zoveel mogelijk donaties op te halen. Doe je mee met een team? Dan maak je per team van maximaal 10 personen één actiepagina aan.

De Battle

De Biothlon Battle is niet alleen een wandel- en hardloopevenement, het is ook een strijd om drie prestigieuze awards. Samen met je team sta je sterk en ga je natuurlijk voor de winst. Je wordt daarbij geholpen door niemand minder dan onze coaches Leendert de Ridder, Joost Bouhof en Nelli Cooman. Uiteraard maak je daarmee ook kans op te gekke prijzen! Zet je dus schrap, want de strijd is dit jaar heviger dan ooit!

Op 5 juni maken we de awardwinnaars bekend van:

  • De Speedy Gonzales-Award voor de snelste tijd;
  • De Publiekslieveling-Award voor de actie die de meeste aandacht krijgt;
  • De Kaskraker-Award voor het team dat het meeste sponsorgeld ophaalt.

Becasinerun

Samen kun je alles aan, ook de Biothlon! Voor deelnemers in een rolstoel hebben we twee becasines klaarstaan op ons vakantiepark. Een becasine is een soort draagstoel op wielen, die wordt voortgeduwd door 4 helpers. Het is dé manier om onbeperkt te genieten van een sportieve activiteit in de bossen bij Bio Vakantieoord. Verblijf jij met je gezin op Bio Vakantieoord? Reserveer dan een becasine en ga met je gezin de sportieve uitdaging aan. Op het terrein van Bio Vakantieoord hebben we een uitdagende route van 1,5 KM voor je in petto. Voor de becasinerun hoef je je niet in te schijven op onze website. Je kunt natuurlijk wel een actie aanmaken en meedingen voor de Kaskraker-award en Publiekslieveling-award.

Bio Kidsrun

Naast de Biothlon Battle is er speciaal voor scholen de Bio Kidsrun. Dit is een sportief evenement dat je gemakkelijk bij jou op school kunt organiseren. Ben je enthousiast geworden om met je klas te rennen en geld op te halen voor het Bio Vakantieoord? Mail dan jouw contactgegevens, naam van de school en de groep naar communicatie@stichtingbio.nl en we nemen snel contact met je op!