Doe mee aan de Biothlon Battle

De Biothlon Battle is hét hardloop- en wandelevenement voor het Bio Vakantieoord. Natuurlijk voor iedereen, met of zonder een beperking. We dagen je uit voor een sportieve strijd om het goede doel te steunen. Wandel of ren een afstand van 5 of 10 kilometer of doe mee met de becasineafstand van 1,5 KM. Dit jaar start de Biothlon Battle vanuit je luie stoel, het park of je werk. Trommel al je collega’s, familie en vrienden op en ga de battle aan!

Met de Biothlon Battle halen we zoveel mogelijk geld op voor het Bio Vakantieoord, zodat we vakanties mogelijk kunnen maken voor gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind. Op deze pagina vindt je de acties van alle deelnemers en kun je zelf ook een sponsoractie aanmaken.

Dit jaar vond de Biothlon Battle plaats van 21 mei tot en met 3 juni 2021. Het is nog steeds mogelijk om te doneren, maar dit telt niet meer mee voor het klassement van de Kaskraker-Award. De winnaar van deze award is inmiddels bekend!

Lees meer Lees minder
van totaal € 25.000 (153%)
Bekijk alle

Haal jij ook geld op zodat een gezin met een gehandicapt kind fijn op vakantie kan? Schrijf je voor 12 mei in voor de Biothlon Battle en start een actie!

Bekijk alle
€ 50

Anoniem

14-06-2021 | 12:47 Aan: Run Else Run